x 

ingyenes szallitas

csomagtartó áruház

tetőcsomagtartó, kerékpárszállító és hólánc kereső

A MAHINDRA márka története

Mahindra tetőcsomagtartó

A Mahindra 70 éve fejleszt 4x4-es modelleket, főleg terepjárókat és pickupokat. A Mahindra nem másolni akarja az európai és japán járműveket, hanem jól bevált nyugati műszaki tartalmakat ötvöz saját fejlesztéseivel.

A Mahindra egy sikeres, tőkeerős, "több lábon álló" vállalkozás, hatalmas vásárlói piaccal. A MAHINDRA csoport egy 4,5 milliárd dolláros alaptőkéjű társaság, amely elsősorban többfunkciós haszongépjárműveiről és mezőgazdasági gépeiről ismert, de rendelkezik érdekeltségekkel az ipar, a kereskedelem, a szolgáltatások és a számítástechnika szinte minden területén. A cégcsoport 2015-ben hetvenéves. 1945-ben a Willys jeep gyártásával lépett be a gépjárműgyártók közé.

A cég szinte a kezdetektől a könnyű személygépjárművek és mezőgazdasági traktorok gyártásával is foglalkozik. Fejlődőképességére és mérnökei képzettségére jellemző, hogy az M&M (MAHINDRA & MAHINDRA) rövid idő alatt betört a katonai járművek és a traktorok piacára is. Mára már a világ legnagyobb darabszámú traktorgyártója. Manapság a csoport számos egyéb területen is kitűnik, a csoport 130 vállalata több mint 155 000 embert foglalkoztat, és tucatnyi modern gyárat üzemeltet Indiában. Emellett a M&M-nek Kínában, az Egyesült Királyságban és az Egyesült Államokban stb. is vannak gyárai.
A MAHINDRA cég termékeit a világ 5 kontinensén értékesíti; nemzetközi leányvállalatai közt megemlíthetjük az olaszországi székhelyű MAHINDRA Europe Srl-t, a MAHINDRA USA Inc-t, a MAHINDRA Dél-Afrikát és a MAHINDRA (Kína) Tractor Co. Ltd-t.

Kerékpártól a traktorig, mopedtől a repülőgépig, elektromos autóktól a hajókig, pick-upoktól a SUV-okig, teherautóktól (0,5-45t) az autóbuszokig, személyautóktól a katonai járművekig. Ez a Mahindra jármű divízió tevékenysége!

M&M Gépjármű Divíziója elsősorban könnyű haszongépjárművek, és SUV-ok gyártására szakosodott.

A MAHINDRA látja el az indiai hadsereget a lehető legkorszerűbb terepjárókkal. (és néhány más ország hadseregét is)

A MAHINDRA 4X4 kerék hajtásos járműveinek egyaránt magabiztosnak kell lennie közúton és az indiai dzsungelben, de akár a Himalája fagyos, utak nélküli tájain is.
A cég piacvezető szerepet tölt be Indiában a 4X4 hajtású járművek területén, de ők rendelkeznek a legnagyobb használtautó kereskedő hálózattal is.

Az évek során a MAHINDRA csoport működésének minden ágazatában vezető pozíciót ért el, és egyre növekvő globális jelentőséggel bír. A Forbes a MAHINDRA Csoportot a Top 200-as listájába vette fel a Legelismertebb Cégek kategóriában, és ugyanezen kategóriában indiai vonatkozásban a Top 5 között szerepel.

Forrás: www.mahindra.hu

Csomagtartó és hólánc olvasnivaló

Kapcsolat

Kövessen a facebook-on! Nézze meg videóinkat! Hívjon ingyen!

Cím: 1095 Bp, Soroksári út 42.
Nyitva: hétfőtől péntekig 9-17 óra
Tel: +36 1 239 5442
Fax: +36 1 413 0307
E-mail: info@csomagtartoaruhaz.hu
Skype: autoamega

felugro kep