x 

ingyenes szallitas

csomagtartó áruház

tetőcsomagtartó, kerékpárszállító és hólánc kereső

A DS márka története

DS tetőcsomagtartó

1955-ben a Citroën műhely megalkotta a jövőbe mutató mesterművét, a Citroën DS 19-et.

A modell gyökerei egészen 1938-ig nyúlnak vissza, arra az időre, amikor Pierre Boulanger, a Citroën vezérigazgatója a Traction Avant utódján törte a fejét. A VGD projekt 1955 októberében, 17 évvel a DS 19 bemutatása után vált valósággá. 3 férfi vett részt az új modell dizájnjának és a fejlesztésének megvalósításában:

  • az egyik, André Lefébvre, aki eredetileg repülőgép-tervező volt,
  • a másik, Paul Magés, mérnök, aki az új modell felfüggesztését alkotta meg,
  • a harmadik pedig, az olasz Flaminio Bertoni, stylist, szobrász és festő, aki azért dolgozott a csapattal, hogy forradalmi és elegáns kinézetet varázsoljon a DS-nek.

CITROËN DS 19, 21 ÉS 23 : a csúcstechnológia remekei

Az eredeti modell bevezetését követően az 50-es években több különböző verziója is megjelent a DS 19-nek. Ezek közül az ID 19 elnevezésű kivitel volt az első 1956-ban, amelyet a break kivitelek majd a DS 19 Prestige követtek 1958-ban. A DS 19 óriási nemzetközi sikert aratott. A francia avantgárd és a elegancia szimbólumának kikiáltott modellt világszerte értékesítették.

…ÉS A CITROËN DS DS-MÁRKÁVÁ ALAKUL

A DS márka megalkotása magától értetődött. Hivatalosan 2014 június elsején alkották meg DS márkát, melynek törekvése: megtestesíteni a francia know-how-t az autóiparban. A francia autómárka, a DS, a 60 éves DS 19 kivételes örökségére épít. A legendás autó az innováció, a kiválóság és az avantgarde értékeit közvetíti.

"DS, AZ AVANTGARDE SZELLEME"

A 2015-ös Genfi Autószalonon, az első DS modell születésének 60. évfordulóját ünnepelve mutatta be a DS márka vadonatúj logóját és szlogenjét: 'DS AUTOMOBILES, SPIRIT OF AVANT-GARDE'. Ekkor leplezték le az új DS 5 modellt is, amely megkapta a DS 'szárnyas' hűtőrácsot.

Az 1955-ös Citroën DS örököseként, a DS modellek egyesítik magukban a figyelemre méltó stílust, a technológiát, a kényelmet és a dinamizmust, a nemes anyagokat és a kifinomultságot.

Csomagtartó és hólánc olvasnivaló

Kapcsolat

Kövessen a facebook-on! Nézze meg videóinkat! Hívjon ingyen!

Cím: 1095 Bp, Soroksári út 42.
Nyitva: hétfőtől péntekig 9-17 óra
Tel:+36 1 239 5442
Fax: +36 1 413 0307
E-mail: info@csomagtartoaruhaz.hu
Skype: autoamega

felugro kep

unnepi nyitvatartas