x 

autotipusok new

ingyenes szallitas

csomagtartó áruház

tetőcsomagtartó, kerékpárszállító és hólánc kereső

Barkácsbolt, Pest VIII. kerület

1089 Budapest, Vajda Péter utca 13.

Cím: 1089 Budapest, VIII. kerület Vajda Péter utca 13.
GEO: 47.485060, 19.094958
Tel.: +36 1 2102896
Fax: +36 1 2102896
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Skype: autoamega
  camcar.hu
Web: www.amegastudio.hu
  www.camcar.hu
Nyitva tartás: H-P: 7-17 óra
  Sz: zárva
  V: zárva
Forgalmazott termékek: Csavar, vágókorong, ragasztó, szeg, elektróda, kéziszerszám, vízmérték, zár, purhab, szilikon, lakat, kenőanyag, mérőszalag, lánc, ecset, védőfelszerelés, festékspray, kesztyű, tipli, vasalat, csomagtartó
Forgalmazott márkák: ELZETT, ABUS, DSU, MUNGO, FISHER, EXTOL, MODECO, MASTERSIL, SONY, DURACELL, ENERGIZER, DEVCON, WEFRAFLEX

1089 Budapest, Vajda Péter utca 13.

Barkácsbolt megközelítése

Gépkocsival

Budáról:

  • Ha a Lágymányosi hídon keresztül jut el a pesti oldalra, haladjon tovább a Könyves Kálmán körúton az ötödik jelzőlámpás kereszteződésig (VIII. Vajda Péter utca). Itt kanyarodjon jobbra, és a parkolóban forduljon vissza. Ha a jelzőlámpa engedi, induljon, és keresztezze a Könyves Kálmán körutat. Tegyen meg kb. 500 métert, és már meg is érkezett a Barkácsboltba. Üzletünk az utca bal oldalán található. Parkolás az utcán, ingyenesen.
  • Ha a Petőfi hídon keresztül jut el a pesti oldalra, jobbra lehajtva éri el a Soroksári utat. Ezután a második jelzőlámpás kereszteződésnél (Haller utca) kanyarodjon balra, majd tovább egyenesen. A forgalmas jelzőlámpás kereszteződés után (Üllői út) már az Orczy úton találja magát. Ezen haladjon tovább egyenesen, egészen a VIII. kerület Vajda Péter utcáig, ahol kanyarodjon jobbra. Tegyen meg kb. 200 métert, és már meg is érkezett a Barkácsboltba. Üzletünk az utca jobb oldalán található. Parkolás az utcán, ingyenesen.

Pestről:

  • Ha a Könyves Kálmán körúton közelíti meg Üzletünket, a VIII. Vajda Péter utcai kerszeteződésnél kanyarodjon jobbra, és kb. 500 méter megtétele után már meg is érkezett a Barkácsboltba. Boltunk az utca bal oldalán található. Parkolás az utcán, ingyenesen.
  • Ha Orczy út felől közelíti meg Üzletünket, a Vajda Péter utcai kerszeteződésnél kanyarodjon jobbra, és kb. 200 méter megtétele után már meg is érkezett a Barkácsboltba. Boltunk az utca jobb oldalán található. Parkolás az utcán, ingyenesen.

Közösségi közlekedéssel

  • 24-es villamossal. (Keleti Pályaudvar - Vágóhíd) Leszállás a Golgota-tér megállónál. Kb. 200 m séta a Vajda Péter utca jobb oldalán.
  • 99-es autóbusszal. (Népszínház u. - Pesterzsébet, Mátyás Király tér) Leszállás a Delej utcai megállónál. Ha a Népszínház u. felől érkezik, leszállás után 50 méter séta visszafelé a Vajda Péter utca jobb oldalán. Ha Pesterzsébet felől érkezik, leszállás után 50 méter séta az utca bal oldalán.

1089 Budapest, Vajda Péter utca 13.


Nagyobb térképre váltás

Csomagtartó és hólánc olvasnivaló

Kapcsolat

Kövessen a facebook-on! Nézze meg videóinkat! Hívjon ingyen!

Cím: 1095 Bp, Soroksári út 42.
Nyitva: hétfőtől péntekig 9-17 óra
Tel: +36 1 239 5442
Fax: +36 1 413 0307
E-mail: info@csomagtartoaruhaz.hu
Skype: autoamega

felugro kep