x 

autotipusok new

ingyenes szallitas

csomagtartó áruház

tetőcsomagtartó, kerékpárszállító és hólánc kereső

Kerékpártartó bérlés, kerékpártartó kölcsönzés, Budapest - Amega Studio

Kerékpártartó bérlés, kerékpártartó kölcsönzés

kerekpartarto berles

Autóval utazik és kerékpárjait is szeretné magával vinni a nyaralásra? Nem szükséges ehhez semmit vásárolnia, kerékpártartót kölcsönözhet is. Önnek csak azt kell eldöntenie, hogy az autója mely részén szeretné szállítani a bicikliket!

A kerékpár szállítására az autó több pontján is kínálkozik megfelelő lehetőség. Bicikli szállítható a tetőn, a csomagtartó ajtón vagy a vonóhorgon.

A legtöbb csomagtartókereskedővel és -szolgáltatóval ellentétben - akik a piacon kapható, legjobb minőségű Thule kerékpártartó bérlés mellett tették le voksukat - , a Csomagtartó Áruház CAM és Menabo kerékpárszállítókat kínál kölcsönzésre lényegesen kedvezőbb áron, mint a többi biciklitartó kölcsönzéssel foglalkozó cég. Ön az igényeinek megfelelően választhatja ki a bérelni kívánt kerékpárszállítót.

CAM kerékpártartó bérlés - kerékpártartó kölcsönzés tetőcsomagtartóra

A bérleti díj bruttó 400,- Ft / nap. A kerékpártartó felszerelhető minden típusú tetőcsomagtartóra, amelynek keresztmetszeti szélessége a 60 mm-t, magassága az 50 mm-t nem haladja meg! A kerékpárszállító zárható, így a bicikli még a megállások alkalmával is biztonságban van. Akár egy napra is bérelhető CAM kerékpártartó, minimum 5 nap bérleti díjat azonban ekkor is felszámítunk. A kölcsönzési díjon felül az elvitel napján 6.000,- Ft kauciót kérünk el a kerékpártartó bérlés idejére. A fel- és leszerelést kollégáink díjtalanul végzik.

kerekpartarto berles tetore
Bérleti díj Kaució* Tisztítási kaució** Minimum fizetendő*** Felszerelés
400,- Ft/nap 6.000,- Ft 500, - Ft 5 nap Díjtalan

Bérelhető kerékpártartó olyan tetőcsomagtartóra, melynek szélessége maximum 60 mm. A kerékpárszállító alkalmas EGY darab kör (30-80mm) vagy ovális (max.50mm szélességű, max. 80mm magasságú) vázkeresztmetszetű bicikli szállításához, 16"-28" kerékmérethez.

 

CAM kerékpártartó bérlés - kerékpártartó kölcsönzés hátsó ajtóra

A bérleti díj bruttó 700,- Ft / nap. A kerékpártartó csak bizonyos autótípusokra szerelhető fel! Akár egy napra is bérelhető CAM kerékpártartó, minimum 5 nap bérleti díjat azonban ekkor is felszámítunk. A kölcsönzési díjon felül az elvitel napján 10.000,- Ft kauciót kérünk el a kerékpártartó bérlés idejére. A fel- és leszerelést kollégáink díjtalanul végzik.

kerekpartarto berles hatra
Bérleti díj Kaució* Tisztítási kaució** Minimum fizetendő*** Felszerelés
700,- Ft/nap 10.000,- Ft 1.000, - Ft 5 nap Díjtalan

Bérelhető kerékpártartó, melyen a biciklik függesztve szállíthatók. A kerékpárszállító alkalmas maximum HÁROM szinte bármilyen vázkeresztmetszetű bicikli szállításához. A női vázas kerékpár szállításához vázpótló adapter használata javasolt!

 

Menabo kerékpártartó bérlés - kerékpártartó kölcsönzés hátsó ajtóra

A bérleti díj bruttó 1.000,- Ft / nap. A kerékpártartó csak bizonyos autótípusokra szerelhető fel! Akár egy napra is bérelhető Menabo kerékpártartó, minimum 5 nap bérleti díjat azonban ekkor is felszámítunk. A kölcsönzési díjon felül az elvitel napján 15.000,- Ft kauciót kérünk el a kerékpártartó bérlés idejére. A fel- és leszerelést kollégáink díjtalanul végzik.

kerekpartarto berles hatso ajtora
Bérleti díj Kaució* Tisztítási kaució** Minimum fizetendő*** Felszerelés
1.000,- Ft/nap 15.000,- Ft 1.500, - Ft 5 nap Díjtalan

Bérelhető kerékpártartó, melyen a biciklik sínbe állítva szállíthatók. A kerékpárszállító alkalmas maximum HÁROM kör (30-80mm) vagy ovális (max.50mm szélességű, max. 80mm magasságú) vázkeresztmetszetű bicikli szállításához, 16"-28" kerékmérethez. A női vázas kerékpár szállításához vázpótló adapter használata javasolt!

 

Menabo kerékpártartó bérlés - kerékpártartó kölcsönzés vonóhorogra

A bérleti díj bruttó 1.600,- Ft / nap. A kerékpártartó felszereléséhez csak az autón lévő vonóhorogra van szükség! A kerékpárszállító a 7 és a 13 pólusú elektromos csatlakozóval szerelt vonóhorogra is felszerelhető. Akár egy napra is bérelhető Menabo kerékpártartó, minimum 5 nap bérleti díjat azonban ekkor is felszámítunk. A kölcsönzési díjon felül az elvitel napján 30.000,- Ft kauciót kérünk el a kerékpártartó bérlés idejére. A fel- és leszerelést kollégáink díjtalanul végzik.

kerekpartarto berles vonohorogra
Bérleti díj Kaució* Tisztítási kaució** Minimum fizetendő*** Felszerelés
1.600,- Ft/nap 30.000,- Ft 1.500, - Ft 5 nap Díjtalan

Bérelhető kerékpártartó, melyen a biciklik sínbe állítva szállíthatók. A kerékpárszállító alkalmas maximum HÁROM kör (30-80mm) vagy ovális (max.50mm szélességű, max. 80mm magasságú) vázkeresztmetszetű bicikli szállításához, 16"-28" kerékmérethez. A női vázas kerékpár szállításához vázpótló adapter használata javasolt!

 

Menabo kerékpártartó bérlés - kerékpártartó kölcsönzés vázpótló adapter

A bérleti díj bruttó 200,- Ft / nap. Hátsó ajtóra vagy vonóhorogra szerelt kerékpártartón női vázas bicikli szállításához ajánlott! Akár egy napra is bérelhető vázpótló adapter, minimum 5 nap bérleti díjat azonban ekkor is felszámítunk. A kölcsönzési díjon felül az elvitel napján 3.000,- Ft kauciót kérünk el a vázpótló adapter bérlés idejére. A fel- és leszerelést kollégáink díjtalanul végzik.

kerekpartarto berles vazpotlo
Bérleti díj Kaució* Tisztítási kaució** Minimum fizetendő*** Felszerelés
200,- Ft/nap 3.000,- Ft 300, - Ft 5 nap Díjtalan

Bérelhető teleszkópos kerékpárváz pótló adapter. A kitekerhető teleszkóp segítségével a nem standard vázzal rendelkező kerékpárt is nagyon könnyen felszerelheti a kerékpártartóra, legyen az akár női kerékpár vagy BMX.

 

A kerépártartó bérlés fel- és leszerelésének ideje miatt kérjük, hogy du. 16 óra előtt érkezzen meg a Csomagtartó Áruházba!

*A bérbeadáskor a Bérbeadó által a Bérleti szerződésben meghatározott kauciót kell fizetni. Ha a Bérlő az átvett eszközöket a megadott időben ugyanolyan állapotban adja vissza, mint az átadáskor volt, a Bérbeadó a kaució összegét teljes egészében visszafizeti.

**A tetőcsomagtartó a felszereléskor tisztán kerül átadásra. Így azt Bérlő kötelessége a bérleti időszak végén ugyanolyan tiszta állapotban visszahozni. Abban az esetben, ha a tisztítás nem megoldató, a mosási kaució a Bérbeadót illeti meg, hogy a jövőbeni Bérlőnek is tisztán adhassa át a tetőcsomagtartót.

***Ön akár egyetlen napra is bérelhet tetőcsomagtartót, tetőboxot, kerékpártartót, vagy síléctartót, azonban a csomagtartó bérlés minimális bérleti ideje 5 nap, így a csomagtartó kölcsönzés díja ebben az esetben is az 5 napra számított bérleti díj. A bérleti díj 5 napnál rövidebb idő esetén is az 5 napnak megfelelő összeg.

Kerékpártartó bérlés Kerékpártartó bérlés

Kerékpártartó bérlés, kerékpártartó kölcsönzés menete

01A bérlő jelzi bérlési szándékát személyesen mintaboltunkban, telefonon +36 1 2395442, vagy e-mailben.

02A bérleti díj foglalóként történő kifizetése Üzletünkben készpénzben

03A bérlési idő kezdetekor a kaució megfizetése személyigazolvány felmutatása mellett, a bérelt termékek felszerelése térítésmentesen kollégáink által

04A bérlési idő végén a bérlő a bérelt terméket sérülésmentesen visszahozza mintaboltunkba a megállapodással együtt, mely esetben a kaució teljes összegét visszafizetjük.

 

Bővebb információért a kerékpártartó bérlésről forduljon kollégáinkhoz, akik készséggel állnak rendelkezésére!

 

Kerékpártartó bérlés, kölcsönzés ingyenes felszereléssel!

 

Előjegyzés: +36 1 2395442

 

Sebességhatár: 130 Km/h

Csomagtartó és hólánc olvasnivaló

Kapcsolat

Kövessen a facebook-on! Nézze meg videóinkat! Hívjon ingyen!

Cím: 1095 Bp, Soroksári út 42.
Nyitva: hétfőtől péntekig 9-17 óra
Tel:+36 1 239 5442
Fax: +36 1 413 0307
E-mail: info@csomagtartoaruhaz.hu
Skype: autoamega

felugro kep