x 

autotipusok new

ingyenes szallitas

csomagtartó áruház

tetőcsomagtartó, kerékpárszállító és hólánc kereső

Tetőbox bérlés, tetőbox kölcsönzés, Budapest - Amega Studio

Tetőbox bérlés, tetőbox kölcsönzés

tetobox berles

Nyaralások, utazások, síelések alkalmával hasznos csomagtér növelő eszközök a tetőboxok. Tetőbox bérlés szolgáltatásunkkal megpróbálunk mindenféle csomagszállítási igényt lefedni. 3 méretből választhatja ki az Önnek legmegfelelőbb tetőboxot.

A legtöbb tetőboxkereskedővel és -szolgáltatóval ellentétben - akik a piacon kapható, legjobb minőségű Thule tetőbox bérlés mellett tették le voksukat - , a Csomagtartó Áruház CAM tetőboxokat kínál kölcsönzésre lényegesen kedvezőbb áron, mint a többi tetőboksz kölcsönzéssel foglalkozó cég. Ön a csomagok helyigényének megfelelően választhatja ki a bérelni kívánt tetőboxot.

CAM tetőbox, túrabox vagy síbox, mely akár 500 literrel is megnövelheti autója csomagterét. A tetőboxok egyszerűen felszerelhetők, akár 8 cm szélességű tetőcsomagtartó rudakra is. A síbox könnyen pakolható, legyen szó akár sílécekről, snowboardokról, babakocsiról vagy utazótáskákról, bőröndökről. A csomagok rögzítésére a tetőboxban található hevederek nyújtanak segítséget. A tetőboxok nagy része mindkét oldalról nyitható, megkönnyítve a be- és kipakolást.

CAM 320 literes tetőbox bérlés - tetőbox, túrabox kölcsönzés "S" méret

A bérleti díj bruttó 600,- Ft / nap. Tetőbox, túrabox. Felszereléséhez mindenképp szükség van egy tetőcsomagtartóra! Ideális táskák, bőröndök szállításához. Külső mérete: 131x78x38cm. Akár egy napra is bérelhető CAM tetőbox, minimum 5 nap bérleti díjat azonban ekkor is felszámítunk. A kölcsönzési díjon felül az elvitel napján 10.000,- Ft kauciót kérünk el a tetőboksz bérlés idejére. A fel- és leszerelést kollégáink díjtalanul végzik.

tetobox berles S
Bérleti díj Kaució* Tisztítási kaució** Minimum fizetendő*** Felszerelés
600,- Ft/nap 10.000,- Ft 2.000, - Ft 5 nap Díjtalan

Bérelhető tetőbox, mely maximum 8 cm szélességű tetőcsomagtartó rudakra szerelhető fel.

 

CAM 430 literes tetőbox bérlés - tetőbox, síbox kölcsönzés "M" méret

A bérleti díj bruttó 800,- Ft / nap. Tetőbox, túrabox. Felszereléséhez mindenképp szükség van egy tetőcsomagtartóra! Ideális táskák, bőröndök, babakocsi, 5-6 sífelszerelés (max.160cm) szállításához. Külső mérete: 180x78x37cm. Akár egy napra is bérelhető CAM tetőbox, minimum 5 nap bérleti díjat azonban ekkor is felszámítunk. A kölcsönzési díjon felül az elvitel napján 15.000,- Ft kauciót kérünk el a tetőboksz bérlés idejére. A fel- és leszerelést kollégáink díjtalanul végzik.

tetobox berles M
Bérleti díj Kaució* Tisztítási kaució** Minimum fizetendő*** Felszerelés
800,- Ft/nap 15.000,- Ft 2.000, - Ft 5 nap Díjtalan

Bérelhető tetőbox, mely maximum 8 cm szélességű tetőcsomagtartó rudakra szerelhető fel.

 

CAM 500 literes tetőbox bérlés - tetőbox, síbox kölcsönzés "L" méret

A bérleti díj bruttó 1.000,- Ft / nap. Tetőbox, síbox. Felszereléséhez mindenképp szükség van egy tetőcsomagtartóra! Ideális táskák, bőröndök, babakocsi, 5-6 sífelszerelés (max.195cm) szállításához. Külső mérete: 215x78x37cm. Akár egy napra is bérelhető CAM tetőbox, minimum 5 nap bérleti díjat azonban ekkor is felszámítunk. A kölcsönzési díjon felül az elvitel napján 20.000,- Ft kauciót kérünk el a tetőboksz bérlés idejére. A fel- és leszerelést kollégáink díjtalanul végzik.

tetobox berles L
Bérleti díj Kaució* Tisztítási kaució** Minimum fizetendő*** Felszerelés
1.000,- Ft/nap 20.000,- Ft 2.000, - Ft 5 nap Díjtalan

Bérelhető tetőbox, mely maximum 8 cm szélességű tetőcsomagtartó rudakra szerelhető fel.

 

A tetőbox bérlés fel- és leszerelésének ideje miatt kérjük, hogy du. 16 óra előtt érkezzen meg a Csomagtartó Áruházba!

*A bérbeadáskor a Bérbeadó által a Bérleti szerződésben meghatározott kauciót kell fizetni. Ha a Bérlő az átvett eszközöket a megadott időben ugyanolyan állapotban adja vissza, mint az átadáskor volt, a Bérbeadó a kaució összegét teljes egészében visszafizeti.

**A tetőcsomagtartó a felszereléskor tisztán kerül átadásra. Így azt Bérlő kötelessége a bérleti időszak végén ugyanolyan tiszta állapotban visszahozni. Abban az esetben, ha a tisztítás nem megoldató, a mosási kaució a Bérbeadót illeti meg, hogy a jövőbeni Bérlőnek is tisztán adhassa át a tetőcsomagtartót.

***Ön akár egyetlen napra is bérelhet tetőcsomagtartót, tetőboxot, kerékpártartót, vagy síléctartót, azonban a csomagtartó bérlés minimális bérleti ideje 5 nap, így a csomagtartó kölcsönzés díja ebben az esetben is az 5 napra számított bérleti díj. A bérleti díj 5 napnál rövidebb idő esetén is az 5 napnak megfelelő összeg.

Tetőbox bérlés Tetőbox bérlés

 

Tetőbox bérlés, tetőbox kölcsönzés menete

01A bérlő jelzi bérlési szándékát személyesen mintaboltunkban, telefonon +36 1 2395442, vagy e-mailben.

02A bérleti díj foglalóként történő kifizetése Üzletünkben készpénzben

03A bérlési idő kezdetekor a kaució megfizetése személyigazolvány felmutatása mellett, a bérelt termékek felszerelése térítésmentesen kollégáink által

04A bérlési idő végén a bérlő a bérelt terméket sérülésmentesen visszahozza mintaboltunkba a megállapodással együtt, mely esetben a kaució teljes összegét visszafizetjük.

 

Bővebb információért a tetőboksz bérlésről forduljon kollégáinkhoz, akik készséggel állnak rendelkezésére!

 

Tetőbox bérlés, kölcsönzés ingyenes felszereléssel!

 

Előjegyzés: +36 1 2395442

 

Sebességhatár: 130 Km/h

Csomagtartó és hólánc olvasnivaló

Kapcsolat

Kövessen a facebook-on! Nézze meg videóinkat! Hívjon ingyen!

Cím: 1095 Bp, Soroksári út 42.
Nyitva: hétfőtől péntekig 9-17 óra
Tel:+36 1 239 5442
Fax: +36 1 413 0307
E-mail: info@csomagtartoaruhaz.hu
Skype: autoamega

felugro kep