x 

ingyenes szallitas

csomagtartó áruház

tetőcsomagtartó, kerékpárszállító és hólánc kereső

Lampa SnowDrive hólánc - a biztonságos téli közlekedésért!

Hólánc szerelés
A SnowDrive hólánccal biztonságos a téli közlekedés!

(A kép csupán illusztráció, és azon nem SnowDrive hólánc felszerelése látható!)

A LAMPA S.p.a. olasz gyártó sokféle négykerekű járműre kínál hóláncot. A LAMPA SnowDrive nevű termékcsaládja személyautóra, városi terepjáróra, kisteherautóra, lakóautóra, teherautóra, autóbuszra, kamionra és munkagépre is felszerelhető hólánc szortimentjével minden igényt kielégít. Az autó típusának és kerékméretének megfelelően találhatja meg az Önnek leginkább megfelelő hóláncot.

 

SnowDrive hólánc, kiváló minőség, kedvező ár!

A tél és a síelés szerelmesei gyakran utaznak európai síterepekre. A hólánc használatára vonatkozó előírások Európában jelentősen eltérnek. Bizonyos országokban az autó kötelező tartozékaként kezelik, máshol időszakosan kérhetik a határon a hólánc meglétét. Erről bővebb információt a Hol kötelező a téligumi és a hólánc? cikkünkben olvashat.

 

Lampa SnowDrive hólánc

Természetesen nem azért szükséges a hólánc az autóban, hogy bemutathassa azt az ellenőrző szerveknek, hanem azért, hogy havas terepen autójával biztonságban célba érhessen.

 

Ehhez hatékony segítséget nyújtanak a minden igényt kielégítő SnowDrive hólánc termékek! Hólánc kereső alkalmazásunkkal autója típusának és kerékméretének megfelelően választhatja ki az Önnek leginkább megfelelőt.

 

A trendnek megfelelően az autógyártók egyes autótípusokat nagy méretű kerekekkel szerelnek fel, így a kerékjárati ívben lévő szűk hely miatt, nem mindegy milyen a hólánc vastagsága, és felszerlhető-e a futómű alkatrészeinek rongálódása nélkül. Ennek tükrében a LAMPA SnowDrive hóláncai személyautókra 7, 9 és 12 mm-es láncvastagsággal készülnek. Természetesen minél kisebb a hólánc vastagsága, az autóvezetés annál komfortosabb, és kevésbé terheli az autó futóművét a hólánccal való közlekedés.

 

A terepjárókra, SUV-okra és kisteherautókra kifejlesztett hóláncok az autó súlyához, teljesítményéhez és futóművéhez igazítva 12 és 16 mm-es láncvastagsággal kaphatók.

 

LAMPA SnowDrive hólánc katalógus

Tekintse meg a SnowDrive hólánc kínálatát a katalógus átlapozásával.

snowdrive holanc
SnowDrive hólánc katalógus

LAMPA SnowDrive hólánc típusok

snowdrive holanc

snowdrive holanc

Csomagtartó és hólánc olvasnivaló

Kapcsolat

Kövessen a facebook-on! Nézze meg videóinkat! Hívjon ingyen!

Cím: 1095 Bp, Soroksári út 42.
Nyitva: hétfőtől péntekig 9-17 óra
Tel:+36 1 239 5442
Fax: +36 1 413 0307
E-mail: info@csomagtartoaruhaz.hu
Skype: autoamega

felugro kep