x 

ingyenes szallitas

csomagtartó áruház

tetőcsomagtartó, kerékpárszállító és hólánc kereső

Nagyszabású akciókkal ünnepeljük 25 éves születésnapunkat!

Amega Studio Kft.

A budapesti csomagtartókereskedelem egyik megkerülhetetlen szereplője az Amega Studio Kft. – immáron egy negyed évszázada. Cégünk 2017-ben ünnepli fennállásának 25-ik évfordulóját. Kálmán András cégvezetővel beszélgettünk a jubileumi év alkalmából a vállalat múltjáról, jelenéről és jövőjéről.

 

 

Amega Studio Kft. - honnan indult?

“A kezdeti értékesítés minden kereskedelmi cégnél fontos esemény, az Amega Studio esetében pedig különösen emlékezetes maradt” – emlékszik vissza Kálmán András. "Akkor még a budafoki lakótelep panelházainak tárolóit béreltem a csomagtartók raktározása céljából. Innen indultam útnak, és szállítottam a termékeket a sorra nyíló autószalonoknak, autósboltoknak, viszonteladóknak, nagykereskedőknek. A Vevők száma egyre csak növekedett, a CAM csomagtartók mennyisége - melynek az Amega Studio Kft. azóta is kizárólagos magyarországi importőre - az autópark folyamatos változása miatt szép számban bővült. Újabb és újabb tárolóhelyiségeket béreltem, és lassacskán minden házban voltak ismerőseim, akiknek szintén csomagtartóra volt szüksége. Így a kezdeti nagykereskedelmi tevékenység kibővült, és így a lakók csomagszállítási gondjait is sikerült kielégíteni egy-két tetőcsomagtartó eladással."

 

"1997. újabb mérföldkő volt a cég életében. Magyarországon ebben az évben nyitott meg az első CORA hipermarket, mely új távlatokat nyitott a csomagtartók értékesítésében. Az első áruháznyitás eladási statisztikái pozítívak voltak, így természetes volt, hogy az Auchan 1998-as megnyitásakor Budaörsre is beszállítottam a CAM termékeket." - meséli a cégvezető.

 

A szerencsés kezdet után sem torpant meg a cég lendülete az évek alatt. "A sorra nyíló hipermarketek forgalmát már nem tudtam egyedül kiszolgálni, így 2000-ben bővült az alkalmazottak száma. Zsolt - aki azóta a Csomagtartó Áruház üzletvezetője - csatlakozott a céghez, és kereskedelmi tapasztalatával segítette munkámat."

 

"A vállalkozás életében a legnagyobb lépést talán a saját kiskereskedelmi üzlet nyitása jelentette.”- folytatja András. “2004-ben remek lehetőség adódott a Dózsa György úton - az azóta már lebontott és újjáépített - Spirál Autóházban béreltünk üzlethelyiséget, és kezdtük meg az AUTO@MEGA (értsd: Autoamega) működését.”  - mondja a cégvezető. “Nem kis munka volt, hiszen a bolt kialakításával és berendezésével egyidejűleg a budafoki lakótelepen lévő tárolókban raktározott termékeket is át kellett költöztetni az új telephelyre. Fő tevékenységünk a CAM csomagtartók nagykereskedelme maradt, de az üzlet nyitásával az egyéni Vevőink száma jelentősen megnőtt. Termékeink körét kibővítettük: BOSCH autós kiegészítőket és a THULE csomagtartó gyár teljes kínálatát forgalmaztuk. A cég újabb alkalmazottal bővült, értékesítőnek Zsolt testvérét, Attilát alkalmaztam. Az évek során Ő más érdemeit is megcsillogtatta, és rengeteget segít azóta is a mindennapi teendők megvalósításában."

 

Amega Studio Kft.

 

25 év alatt számos említésre érdemes esemény történt az Amega Studio Kft-nél, és ennek megfelelően sok szívmelengető történet került a kalendáriumba. “Sajnos az említett épületbontás és újjáépítés miatt a cégnek 2006-ban újra költöznie kellett. A Rottenbiller utcában találtunk megfelelő méretű, és kialakítású raktárhelyiséget, valamint egy kisebb méretű üzlethelyiséget, a Vajda Péter utca 13-ban, a cég barkácsboltjának közvetlen szomszédságában."

 

Amega Studio Kft.

 

"A kiskereskedelmi üzlethelyiség méretét hamar kinőttük, és a logika azt diktálta, hogy egy helyen tudjuk kiszolgálni Vásárlóinkat, így 2008-ban újra költöztünk." - mosolyodik el az ügyvezető. "Úgy belejöttünk már az állványok, bútorok, eszközök, gépek és persze a csomagtartók szállításába, hogy kétévenként megismételjük." - nevet hangosan. "Viccet félre téve, elegünk lett, hogy mindig külső tényezők miatt költöznünk kell, úgy döntöttem tehát, hogy a legjobb lesz, ha megvásárolunk egy üzlethelyiséget, és nem költözünk többet. A gazdasági válság közepén ingatlant venni maga volt a kánaán."

 

Amega Studio Kft.

 

"Az új üzlet megnyitásával egyidejűleg - eleget téve a kor követelményeinek -  webáruházat is nyitottunk. A www.camcar.hu domain név az olaszországi gyár kizárólagos magyarországi importőreként logikus lépésnek tűnt. Az új helyen immáron 200 négyzetméteres bemutatóteremmel, és 500 négyzetméteres raktárral rendelkezünk, így már nem csak csomagtartó, tetőbox, kerékpártartó, síléctartó, hanem hólánc, méretpontos gumiszőnyeg és csomagtértálca, valamint egyéb autófelszerelések is színesítik kínálatunkat. A fogyasztói igények alakulásával szolgáltatásaink körét is folyamatosan bővítjük. Tetőcsomagtartó, tetőbox, kerékpártartó, síléctartó forgalmazásával, bérbeadásával, össze- és felszerelésével, valamint mindennemű csomagtartók szervízelésével is foglalkozunk."

 

Amega Studio Kft. - hol tart most?

"Az utolsó költözés óta eltelt 9 év alatt rengeteg meglévő és új kapcsolatra tettünk szert. Vannak visszatértő vásárolóink, akik autócsere alkalmával újra megtisztelnek Bennünket bizalmukkal. Ezenkívül vannak olyan Vevőink is, akik a szomszédjuk, rokonuk, ismerőseik ajánlásra érkeznek Hozzánk. Szerencsére egyéni vásárolóink és viszonteladó partnereink száma is folyamatosan emelkedik. A forgalom növekedésével újabb két alkalmazottal bővült a csapat. Máté ügyfélkapcsolati referensként, anyagbeszerzőként és értékesítőként is bizonyított már. Az internet térnyerésével pedig nem elégedtünk meg a camcar.hu sikereivel, megnyitottuk a beszédesebb elnevezésű www.csomagtartoaruhaz.hu és a www.autotartozekok.hu webáruházainkat is. Előbbi Zsolt, utóbbi pedig Péter keze munkája.

 

Amega Studio Kft.

 

A jubileumi évre számos meglepetéssel és akcióval készül a cég: “Újabb nagy mérföldkőhöz érkezett idén az Amega Studio Kft. Ennek megfelelően szeretnénk, ha a 2017-es év a 25-ös számról szólna. Rengeteg ötletet felsorakoztatunk majd az év során; különleges ajánlatokkal köszönjük meg vásárlóink negyed-évszázadnyi bizalmát.” folytatja a cégvezető. Elsőként rögtön egy igen ütős akcióval szeretne kedveskedni ügyfeleinek a cég.

 

Amega Studio Kft. - mi az ajándék?

A Mi ajándékunk Önnek, hogy az összes MENABO kerékpártartót legalább 25% kedvezménnyel kínáljuk. Akciós áron kapható tetőcsomagtartóra, hátsó ajtóra és vonóhorogra szerelhető kerékpárszállító is.

 

Ötletekkel és energiával telve indul el tehát 2017-es, jubileumi évébe az Amega Studio, ahol a kiemelkedő vevőkiszolgálás hagyománya és a minőségi autófelszerelések találnak egymásra idestova negyed évszázada.

Az Amega Studio médiában való megjelenései

Csomagtartó és hólánc olvasnivaló

Kapcsolat

Kövessen a facebook-on! Nézze meg videóinkat! Hívjon ingyen!

Cím: 1095 Bp, Soroksári út 42.
Nyitva: hétfőtől péntekig 9-17 óra
Tel:+36 1 239 5442
Fax: +36 1 413 0307
E-mail: info@csomagtartoaruhaz.hu
Skype: autoamega

felugro kep