x 

ingyenes szallitas

csomagtartó áruház

tetőcsomagtartó, kerékpárszállító és hólánc kereső

tetőbox

Minden síbox tetőbox, de nem minden tetőbox síbox!

A megfelelő tetőbox kiválasztásánál fontos figyelembe venni, hogy mekkora a szállítani kívánt csomagok helyigénye, illetve, hogy mekkora az Ön autója.


Tetőbox különféle méretben, színben és külső designnal kapható. Mivel önmagában az autó tetejére nem lehet felszerelni, minden esetben szükséges hozzá egy tetőcsomagtartó.


Mi a különbség tetőbox és síbox között?

Magyarok százezrei utaznak évente autóval síelni. A sok helyet foglaló sífelszerelés elcsomagolására a tetőbox a legalkalmasabb. A tetőboxok olyan zárható dobozok, amelyek elsősorban a téli sportok kedvelőinek előnyösek, mivel sok helyet kínálnak a síelni igyekezőknek. Ezeket a méretű tetőboxokat síboxnak nevezzük.


Minden síbox tetőbox, de nem minden tetőbox síbox!


Hogyan válasszak tetőboxot?

A tetőbox vásárlása előtt célszerű megmérnie sílécei hosszát, hogy olyan síboxot válasszon, amelybe beleférnek felszerelései.


Léteznek kisebb méretű, úgynevezett túrabox is. Ezek tökéletesen elegendőek egy-egy nyári kirándulás alkalmával arra, hogy autója csomagszállító kapacitását nagy mértékben megnöveljék.


A legjobb rögzítőrendszer sem ér semmit, ha rosszul szereljük fel a tetőboxot. Ügyeljen arra, hogy a tetőcsomagtartó úgy legyen az autóra szerelve, hogy azt megrángatva együtt mozogjon az autóval, és semmiképpen sem magában. A rosszul meghúzott tartók vagy nem a járműhöz tartozó rendszerek sok bosszúságot és kellemetlenséget okozhatnak. Ezért az összeszerelési útmutatót alaposan olvassuk át, mert ha nem vesszük figyelembe az előírásokat, elveszítjük a kármentesítési igényünket.


Cégünk, az Amega Studio Kft. a CAM tetőboxok kizárólagos magyarországi forgalmazója. Ha kiváló minőségű, olcsó tetőboxot keres, forduljon Hozzánk bizalommal. CAM csomagtartó kínálatunk mindenkori raktárkészletünket tükrözi. Házhozszállítást a megrendeléstől számított 24 órán belül teljesítünk, az ország egész területén.

Csomagtartó és hólánc olvasnivaló

Kapcsolat

Kövessen a facebook-on! Nézze meg videóinkat! Hívjon ingyen!

Cím: 1095 Bp, Soroksári út 42.
Nyitva: hétfőtől péntekig 9-17 óra
Tel: +36 1 239 5442
Fax: +36 1 413 0307
E-mail: info@csomagtartoaruhaz.hu
Skype: autoamega

felugro kep