x 

ingyenes szallitas

csomagtartó áruház

tetőcsomagtartó, kerékpárszállító és hólánc kereső

Milyen a jó tetőbox?

tetőbox

A jó tetőbox könnyű és merev. Használatával könnyedén kibővítheti autója csomagterét. A túl olcsó tetőbox viszont nem biztos, hogy megfelel a minőségi követelményeknek.

A túl nehéz tetőbox menet közben befolyásolhatja az autó stabilitását, és így hatással lehet a benne utazók biztonságára. Fontos néhány szabályt betartania, hogy a csomagtartón elhelyezett tetőbox minél kisebb hatással legyen autója közlekedésére.

Fontos, hogy a könnyebb tetőbox-okat is megfelelően rögzítsük, a súly az autó teljes szélességében egyenletesen legyen elosztva, különben stabilitási problémák merülhetnek fel.

 

Miből készül a tetőbox?

A tetőboxok kivétel nélkül műanyagból készülnek, ABS-polisztirolból vagy üvegszálas műanyagból. Nyitáskor fedelük labilisnak tűnhet, átmenetileg deformálódhat, ami nem minőségi hiányosság. A síboxok minél könnyebbek kell, hogy legyenek, ezért nem vastagítják őket fölöslegesen, ha a szilárdsági elvárások teljesülnek. A dobozok súlya durván 15 és 30 kilogramm közötti.

 

Miért különböző a tetőboxok formája?

Minden gyártó igyekszik leszorítani a tetőboxok légellenállását, mert áramvonalasabb formával kevésbé nő a fogyasztás és a doboz szélzaja is szerényebb. Szinte kivétel nélkül ék alakúak a műanyag dobozok, de létezik szimmetrikus box, például a Kamei Grizzly XL. Ez a modell könnyebben pakolható a süllyesztett orr-részűeknél, viszont nagyobb a légellenállása.

 

A CAM Srl. Italy termékeit a kiváló minőség jellemzi minden téren - mind a tervezés, mind a gyártás, mind pedig a tesztelés terén. A tetőbox - síbox családok minden egyes darabját ennek jegyében készíti az olasz cég, amely Európa-szerte elismert csomagtartó gyártóként van jelen a piacon. A tetőbox-okat a fejlesztés során mesterséges szélcsatornákban tesztelik a légellenállás és szélzaj csökkentése érdekében. Ezen felül különböző törésteszteknek vetik alá a tetőbox-okat, hogy megbizonyosodjanak azok terhelhetőségéről.

 

Mekkora a tetőbox teherbírása?

A cég által hivatalosan meghatározott teherbírás mind a tetőcsomagtartó, mind pedig a tetőbox termékeknél valójában alacsonyabb a tényleges teherbíró kapacitásnál, amit a kiváló anyagokból készített eszközök elbírnak: az esetek többségében az autók teteje az, ami nagyobb súly alatt behorpadhatna.

 

Cégünk, az Amega Studio Kft. a CAM tetőboxok kizárólagos magyarországi forgalmazója. Ha kiváló minőségű, olcsó tetőboxot keres, forduljon Hozzánk bizalommal. CAM csomagtartó kínálatunk mindenkori raktárkészletünket tükrözi. Házhozszállítást a megrendeléstől számított 24 órán belül teljesítünk, az ország egész területén.

Csomagtartó és hólánc olvasnivaló

Kapcsolat

Kövessen a facebook-on! Nézze meg videóinkat! Hívjon ingyen!

Cím: 1095 Bp, Soroksári út 42.
Nyitva: hétfőtől péntekig 9-17 óra
Tel: +36 1 239 5442
Fax: +36 1 413 0307
E-mail: info@csomagtartoaruhaz.hu
Skype: autoamega

felugro kep