x 

ingyenes szallitas

csomagtartó áruház

tetőcsomagtartó, kerékpárszállító és hólánc kereső

Tetőboxok Magyarországon

tetőbox

Mi a különbség 25 ezer és a 300 ezer forintos tetőbox között? Az olcsó csomagtartó tényleg rossz minőségre utal? Mire kell figyelni a síbox megvásárlása előtt és használata közben?

Az utazás előtt mindig felvetődik a kérdés: ki, mit hagyjon otthon, hogy beférjenek a csomagok az autóba. Autója csomagtartó kapacitása tetőbox, síbox beszerzésével könnyedén megnövelhető. Ezek megvásárlása viszont elég költséges is lehet.

Magyarországon tetőboxot 25 és 300 ezer forint közötti áron találhat az érdeklődő.

A legolcsóbbak - 25-től 40 ezer forintig - jellemzően magyar vagy olasz gyártmányok. A Fővárosi Kézműipari Rt. 400 literes doboza 30 000 forintért kapható. A bevásárlóközpontokban a szerényebb igényeknek megfelelő tetőboxokat találhat, 25-40 ezer forintos áron.

 

Az olasz CAM gyár kiváló minőségű termékeit Magyarországon az Amega Studio Kft. forgalmazza. A különböző méretű, színű és formájú tetőboxokra a forgalmazó három év garanciát vállal. Ezek minősége megközelíti a neves gyártók tetőboxait, ugyanakkor vételáruk jóval kedvezőbb.

 

Thule tetőboxokat egész Magyarországon vásárolhat. Ezek 60 és 300 000 forint közötti árban találhat. Regngeteg internetes kereskedő nem tart készletet, de napokon belül beszerzi a megrendelt terméket. Az árak persze a mérettől is függnek, de egy azonos űrtartalmú síbox sokkal drágább, ha fémmel merevített a box alsó része, vagy áramvonalasabb a formája, esetleg metál fényezést kapott.

 

A Thule drágább modelljei általában külső-belső acél merevítést, belső csomagrögzítési lehetőséget, valamint gyors csomagtartóra való felrögzítési lehetőséget is tartalmaznak. Ezekkel már 200 km/h feletti tempóban is száguldozhatunk, ha a szükség úgy kívánja. Ugyanakkor sokszor érdemes megelégedni egy nem annyira szép, de hasonló szolgáltatásokat nyújtó tetőboxszal.

 

A Thule "belépőmodellje" a Pacific sorozat, jól használható, praktikus tetőbox. 330 és 460 liter közötti térfogattal kapható, ára 60 és 120 000 forint közötti. Ettől régebbi, és olcsóbb modell az Ocean sorozat, melyből szintén találhatunk még egy-egy darabot a piacon. Többe kerül az Evolution, a Spirit, az X1, és a Vision. Ezek különféle méretben, és színben kaphatók. A Thule termékekre ötéves garancia érvényes.

 

A Kamei márkanév az autórajongók körében elsősorban tuningolóként lehet ismerős. Ez a cég készítette az első optikai tuningelemet a VW Bogárhoz, egy kifli formájú első légterelőt.

 

A német gyár azonban a tetőbox gyártás terén is hírnevet szerzett magának. Népszerű modellje a Delphin, mely 260 és 460 liter közötti űrtartalommal rendelkezik, és 70 000 forintnál kezdődik.

 

A Kamei tetőboxok gázteleszkóppal ellátott kitámasztókarral, gyorsrögzítési rendszerrel vannak ellátva. Minden Kamei tetőboxra 6 év garanciát vállal a forgalmazó.

 

Felmerül a kérdés, hogy kicsit drágábban érdemes-e nagyobb térfogatú, szélesebb és/vagy magasabb boxot választani. Mindenképpen célszerű végiggondolni, hogy mit fogunk szállítani a tetőbox-ban.A keskenyebb típusok mellé még 1-2 kerékpár vagy más csomag is elfér.

 

Ha tetőbox vásárlás előtt áll, válassza Cégünket! Miért?

  • Mert csaknem húsz éve csomagtartóval foglalkozunk.
  • Mert nem rendelésre, hanem raktárról dolgozunk.
  • Mert házhozszállítást vállalunk az ország egész területén.
  • Mert rendelésétől számított 24 órán belül a termékhez juthat.
  • Mert Nálunk CAM , Thule és Kamei tetőboxok is kaphatók.
  • Mert Nálunk a Vásárló a legfontosabb.
  • Mert szerelést is vállalunk.
  • Mert ha nem vásárol, akkor bérelhet is.

Csomagtartó és hólánc olvasnivaló

Kapcsolat

Kövessen a facebook-on! Nézze meg videóinkat! Hívjon ingyen!

Cím: 1095 Bp, Soroksári út 42.
Nyitva: hétfőtől péntekig 9-17 óra
Tel: +36 1 239 5442
Fax: +36 1 413 0307
E-mail: info@csomagtartoaruhaz.hu
Skype: autoamega

felugro kep