x 

ingyenes szallitas

csomagtartó áruház

tetőcsomagtartó, kerékpárszállító és hólánc kereső

Tetőbox tárolása

tet?box tárolás

A célhoz érkezés után minél hamarabb érdemes leszerelni a csomagtartót és a síboxot, mert feleslegesen növelik autója fogyasztását. Miután leszerelte, hová tegye?

A csomagtartó gyártók speciális tárolórendszert fejlesztettek ki saját termékeikhez, amellyel a garázs vagy a pince falán rögzítheti a tetőcsomagtartót.

A CAM egy praktikus fali tartót gyárt, melyen tetőbox, vagy kerékpár is tárolható.

 

A Thule boxlift esetében a plafonra felhúzható a tetőbox tetőcsomagtartóstul. Ugyanakkor a célnak tökéletesen megfelel a mennyezetre rögzített ruhaszárító is.

 

Tetőbox tisztítása, karbantartása

A tetőboxokat a jegesedés vagy a sózás erősen igénybe veszik gondolni. Használat után érdemes autósamponnal tisztítani a síboxokat, hogy a következő felszereléskor ne a ruhánkkal töröljük le róla a koszt. Ha nyáron is használatban vannak a tetőboxok, a bogártetemek lepucolásához használjunk külön rovareltávolító szert. Háztartási tisztítószerekkel ne kockáztassuk a fényezés épségét.

 

A tetőbox leöblítéséhez elég a tiszta víz. Mivel a tetőboxot hosszú távra vásároljuk, érdemes a zsanérok, zárak, és egyéb mechanikus alkatrészek karbantartására szilikonsprayt vagy WD40-et használni. Száradás után használhat műanyagápoló szert, és vaxot. A keményviasszal kezelt tetőboxokról könnyebben lejön a kosz.

Csomagtartó és hólánc olvasnivaló

Kapcsolat

Kövessen a facebook-on! Nézze meg videóinkat! Hívjon ingyen!

Cím: 1095 Bp, Soroksári út 42.
Nyitva: hétfőtől péntekig 9-17 óra
Tel: +36 1 239 5442
Fax: +36 1 413 0307
E-mail: info@csomagtartoaruhaz.hu
Skype: autoamega

felugro kep