x 

autotipusok new

ingyenes szallitas

csomagtartó áruház

tetőcsomagtartó, kerékpárszállító és hólánc kereső

Ajándékutalvány, vásárlási utalvány - 5000 Ft

Ajándékutalvány 5000 Ft
Cikkszám:  AU5000FT
Termék elérhetősége:   Készleten
Autófelszerelésre felhasználható vásárlási utalvány, ajándékutalvány. Hasznos ajándékötlet 5.000 Ft értékben, melyet szerette autófelszerelés vagy autótartozék vásárlására használhat fel.

5.000 Ft
Kedvezmény
Ár / kg

Autófelszerelés vásárlási utalvány

Amennyiben még nincs ötlete, vagy unja a "haszontalan" ajándékokat, lepje meg szeretteit, családját egy autófelszerelésre felhasználható vásárlási utalvánnyal!

Hasznos ajándékötlet 5.000 Ft értékben, melyet szerette autófelszerelés vagy autótartozék megvételére használhat fel. Az ajándékutalvány sokféle autós felszerelésre elkölthető, vagy tökéletes kiegészítés lehet egy nagyobb értékű autós termék, pl: tetőbox, hólánc vagy tetőcsomagtartó vásárlásakor.

Ha autós ajándékot keres, de nem tudja eldönteni, hogy az ajándékozott minek örülne a legjobban, bízza Rá a választást!  Lepje meg egy 5.000 Ft értékű ajándékutalvánnyal, melyet a Csomagtartó Áruházban személyesen, vagy a www.csomagtartoaruhaz.hu weboldalon tud felhasználni a kiállítástól számított 6 hónapig.

Az autófelszerelés vásárlási utalványt - webáruházunkban való megrendelés esetén - INGYENESEN elküldjük Önnek levélben, vagy átveheti személyesen is budapesti üzletünkben.

Csomagtartó és hólánc olvasnivaló

Kapcsolat

Kövessen a facebook-on! Nézze meg videóinkat! Hívjon ingyen!

Cím: 1095 Bp, Soroksári út 42.
Nyitva: hétfőtől péntekig 9-17 óra
Tel:+36 1 239 5442
Fax: +36 1 413 0307
E-mail: info@csomagtartoaruhaz.hu
Skype: autoamega

felugro kep

unnepi nyitvatartas