x 

ingyenes szallitas

csomagtartó áruház

tetőcsomagtartó, kerékpárszállító és hólánc kereső

MENABO tetőcsomagtartó, kerékpártartó!

MENABO csomagtartó

MENABO csomagtartó

Cégünk megkezdte a MENABO csomagtartó gyár termékeinek importálását. Az olasz gyár kínálatában szerepel: tetőcsomagtartó, kerékpártartó, síléctartó és tetőbox is. Minden termékre jellemző az egyszerű felszerelhetőség, a kiváló minőség, melyet a TÜV minőségbiztosítási védjegy is fémjelez. Kínálatunkban a CAM és THULE csomagtartók mellett már megtalálhatók az említett gyár  tetőcsomagtartó és kerékpártartó termékei is.

Menabo tetőcsomagtartó

A MENABO Tema tetőcsomagtartó rögzítő a rudak kiképzett hornyába illeszkedik, így az alaprúd egész felülete kihasználható. Ovális keresztmetszetének köszönhetően kisebb a légellenállása, mint a normál, négyzetes keresztrúdnak, s ezáltal kisebb a szélzaj. Választható korrozióálló acélból, vagy alumíniumból készült változat is.

A MENABO Tema tetőcsomagtartó rendszere tehát hasonlít a CAM és THULE csomagtartókra, viszont a támasztalp többszörösen merevített, műanyagból készült, így a gyártó akár 100 év átrozsdásodási garanciát is adhatna a termékre. Természetesen ez túlzás, de a műanyag valóban nem korrodálódik.

A támasztalphoz csatlakoztatott autóspecifikus csomagtartó rögzítő elemek acélból készülnek, és puha rielsan bevonatot kapnak, hogy ne sértsék autója fényezését.

Menabo kerékpártartó

A kínálatban az Ön igényeihez illeszkedő kerékpártartók szerepelnek. Választhat autótetőre, hátsó ajtóra, és vonóhorogra szerelhető MENABO kerékpárszállítók közül.

Menabo csomagtartó katalógusok

 

menabo csomagtarto
Menabo csomagtartó katalógus
menabo tema
Menabo tetőcsomagtartó kereső
menabo csomagtartó
Menabo csomagtartó árlista

Csomagtartó és hólánc olvasnivaló

Kapcsolat

Kövessen a facebook-on! Nézze meg videóinkat! Hívjon ingyen!

Cím: 1095 Bp, Soroksári út 42.
Nyitva: hétfőtől péntekig 9-17 óra
Tel: +36 1 239 5442
Fax: +36 1 413 0307
E-mail: info@csomagtartoaruhaz.hu
Skype: autoamega

felugro kep