x 

autotipusok new

ingyenes szallitas

csomagtartó áruház

tetőcsomagtartó, kerékpárszállító és hólánc kereső

Síléctartó bérlés, síléctartó kölcsönzés, Budapest - Amega Studio

Síléctartó bérlés, síléctartó kölcsönzés

silectarto berles

A téli sportokat kedvelő emberek sílécük és snowboardjuk szállításához sem szükséges vásárolniuk, választhatják síléctartó kölcsönzés szolgáltatásunkat. Tetőcsomagtartóra szerelhető vagy mágnestalpas sítartókat, snowboardtartókat kínálunk.

A Csomagtartó Áruház CAM síléctartókat kínál kölcsönzésre lényegesen kedvezőbb áron, mint a többi síléctartó kölcsönzéssel foglalkozó cég. Ön az igényeinek megfelelően választhatja ki a bérelni kívánt sítartót.

CAM síléctartó bérlés - sítartó, snowboardtartó kölcsönzés tetőcsomagtartóra

A bérleti díj bruttó 500,- Ft / nap. A síléctartó felszerelhető minden típusú tetőcsomagtartóra, amelynek keresztmetszeti szélessége a 44 mm-t nem haladja meg! A snowboardtartó zárható, így a sílécek vagy a snowboardok még a megállások alkalmával is biztonságban vannak. Akár egy napra is bérelhető CAM síléctartó, minimum 5 nap bérleti díjat azonban ekkor is felszámítunk. A kölcsönzési díjon felül az elvitel napján 10.000,- Ft kauciót kérünk el a sítartó bérlés idejére. A fel- és leszerelést kollégáink díjtalanul végzik.

silectarto berles davos3
Bérleti díj Kaució* Tisztítási kaució** Minimum fizetendő*** Felszerelés
500,- Ft/nap 10.000,- Ft 500, - Ft 5 nap Díjtalan

Bérelhető síléctartó, snowboardtartó olyan tetőcsomagtartóra, melynek szélessége maximum 44 mm. A sítartó alkalmas 3-4 pár magas kötésű síléc vagy 2 snowboard szállítására. A széles tetőcsomagtartóra való felszereléshez szélesítő adapter használata javasolt!

 

CAM síléctartó bérlés - sítartó, snowboardtartó kölcsönzés tetőcsomagtartóra

A bérleti díj bruttó 600,- Ft / nap. A síléctartó felszerelhető minden típusú tetőcsomagtartóra, amelynek keresztmetszeti szélessége a 44 mm-t nem haladja meg! A snowboardtartó zárható, így a sílécek vagy a snowboardok még a megállások alkalmával is biztonságban vannak. Akár egy napra is bérelhető CAM síléctartó, minimum 5 nap bérleti díjat azonban ekkor is felszámítunk. A kölcsönzési díjon felül az elvitel napján 10.000,- Ft kauciót kérünk el a sítartó bérlés idejére. A fel- és leszerelést kollégáink díjtalanul végzik.

silectarto berles davos5
Bérleti díj Kaució* Tisztítási kaució** Minimum fizetendő*** Felszerelés
600,- Ft/nap 10.000,- Ft 500, - Ft 5 nap Díjtalan

Bérelhető síléctartó, snowboardtartó olyan tetőcsomagtartóra, melynek szélessége maximum 44 mm. A sítartó alkalmas 4-6 pár magas kötésű síléc vagy 2 snowboard szállítására. A széles tetőcsomagtartóra való felszereléshez szélesítő adapter használata javasolt!

 


CAM síléctartó bérlés - mágnestalpas sítartó kölcsönzés

A bérleti díj bruttó 500,- Ft / nap. A mágnestalpas síléctartó kizárólag acélból készült tetőre szerelhető fel! Akár egy napra is bérelhető CAM síléctartó, minimum 5 nap bérleti díjat azonban ekkor is felszámítunk. A kölcsönzési díjon felül az elvitel napján 10.000,- Ft kauciót kérünk el a sítartó bérlés idejére. A fel- és leszerelést kollégáink díjtalanul végzik.

silectarto berles magnestalpas
Bérleti díj Kaució* Tisztítási kaució** Minimum fizetendő*** Felszerelés
500,- Ft/nap 10.000,- Ft 500, - Ft 5 nap Díjtalan

Bérelhető mágnestalpas síléctartó, melynek előnye, hogy előnye, hogy könnyen fel- és leszerelhető, méretének köszönhetően használaton kívül akár az autó csomagtartó-jában is elfér. A sítartó alkalmas  2 pár magas kötésű síléc szállítására.

 

 

CAM síléctartó bérlés - mágnestalpas snowboardtartó kölcsönzés

A bérleti díj bruttó 800,- Ft / nap. A mágnestalpas snowboardtartó kizárólag acélból készült tetőre szerelhető fel! Akár egy napra is bérelhető CAM snowboardtartó, minimum 5 nap bérleti díjat azonban ekkor is felszámítunk. A kölcsönzési díjon felül az elvitel napján 10.000,- Ft kauciót kérünk el a snowboardtartó bérlés idejére. A fel- és leszerelést kollégáink díjtalanul végzik.

snowboardtarto berles magnestalpas
Bérleti díj Kaució* Tisztítási kaució** Minimum fizetendő*** Felszerelés
800,- Ft/nap 10.000,- Ft 500, - Ft 5 nap Díjtalan

Bérelhető mágnestalpas snowboardtartó, melynek előnye, hogy előnye, hogy könnyen fel- és leszerelhető, méretének köszönhetően használaton kívül akár az autó csomagtartó-jában is elfér. A sítartó alkalmas  2 snowboard szállítására.

 

 

CAM síléctartó bérlés - sítartó, snowboardtartó kölcsönzés szélesítő adapter

A bérleti díj bruttó 200,- Ft / nap. A szélesítő adapter használatával a bérelhető síléctartó felszerelhető minden típusú tetőcsomagtartóra, amelynek keresztmetszeti szélessége a 60 mm-t nem haladja meg! Akár egy napra is bérelhető síléctartó szélesítő adapter, minimum 5 nap bérleti díjat azonban ekkor is felszámítunk. A kölcsönzési díjon felül az elvitel napján 3.000,- Ft kauciót kérünk el az adapter bérlés idejére. A fel- és leszerelést kollégáink díjtalanul végzik.

silectarto berles szelesito
Bérleti díj Kaució* Tisztítási kaució** Minimum fizetendő*** Felszerelés
200,- Ft/nap 3.000,- Ft 300, - Ft 5 nap Díjtalan

Bérelhető síléctartó, snowboardtartó adapter olyan tetőcsomagtartóra való felszereléshez, amelynek szélessége maximum 60 mm.

 


A síléctartó bérlés fel- és leszerelésének ideje miatt kérjük, hogy du. 16 óra előtt érkezzen meg a Csomagtartó Áruházba!

*A bérbeadáskor a Bérbeadó által a Bérleti szerződésben meghatározott kauciót kell fizetni. Ha a Bérlő az átvett eszközöket a megadott időben ugyanolyan állapotban adja vissza, mint az átadáskor volt, a Bérbeadó a kaució összegét teljes egészében visszafizeti.

**A tetőcsomagtartó a felszereléskor tisztán kerül átadásra. Így azt Bérlő kötelessége a bérleti időszak végén ugyanolyan tiszta állapotban visszahozni. Abban az esetben, ha a tisztítás nem megoldató, a mosási kaució a Bérbeadót illeti meg, hogy a jövőbeni Bérlőnek is tisztán adhassa át a tetőcsomagtartót.

***Ön akár egyetlen napra is bérelhet tetőcsomagtartót, tetőboxot, kerékpártartót, vagy síléctartót, azonban a csomagtartó bérlés minimális bérleti ideje 5 nap, így a csomagtartó kölcsönzés díja ebben az esetben is az 5 napra számított bérleti díj. A bérleti díj 5 napnál rövidebb idő esetén is az 5 napnak megfelelő összeg.

Síléctartó bérlés Síléctartó bérlés

 

Síléctartó bérlés, síléctartó kölcsönzés menete

01A bérlő jelzi bérlési szándékát személyesen mintaboltunkban, telefonon +36 1 2395442, vagy e-mailben.

02A bérleti díj foglalóként történő kifizetése Üzletünkben készpénzben

03A bérlési idő kezdetekor a kaució megfizetése személyigazolvány felmutatása mellett, a bérelt termékek felszerelése térítésmentesen kollégáink által

04A bérlési idő végén a bérlő a bérelt terméket sérülésmentesen visszahozza mintaboltunkba a megállapodással együtt, mely esetben a kaució teljes összegét visszafizetjük.

 

Bővebb információért a síléctartó bérlésről forduljon kollégáinkhoz, akik készséggel állnak rendelkezésére!

 

Síléctartó bérlés, kölcsönzés ingyenes felszereléssel!

 

Előjegyzés: +36 1 2395442

 

Sebességhatár: 130 Km/h

Csomagtartó és hólánc olvasnivaló

Kapcsolat

Kövessen a facebook-on! Nézze meg videóinkat! Hívjon ingyen!

Cím: 1095 Bp, Soroksári út 42.
Nyitva: hétfőtől péntekig 9-17 óra
Tel:+36 1 239 5442
Fax: +36 1 413 0307
E-mail: info@csomagtartoaruhaz.hu
Skype: autoamega

felugro kep