x 

autotipusok new

ingyenes szallitas

csomagtartó áruház

tetőcsomagtartó, kerékpárszállító és hólánc kereső

Fizetési módok: utánvétel, átutalás, Paypal, bankártya, készpénz - Amega Studio

TARTALOMJEGYZÉK

Utánvételes fizetés

Fizetés átutalással

Fizetés Paypallal

Fizetés bankkártyával

Fizetés üzletünkben

 

UTÁNVÉTELES FIZETÉS

 

(Csak Magyarország területén választható fizetési mód)

A csomag ellenértékét Ön a Futárnak, készpénzben, Forintban adja át a csomag átvételekor. Ez esetben sem számolunk fel semmilyen kezelési díjat.

 

FIZETÉS ELŐRE UTALÁSSAL

 

A rendelés értéke előre utalással is kiegyenlíthető. Amennyiben ezt a fizetési módot választja, a fizetendő összeget csak az Önnél jelentkező munkatársunkkal történt egyeztetés után kérjük átutalni. Az átutalást ajándékozás esetén is ajánljuk. Ebben az esetben a címzettnek nem kell a csomagért fizetnie, a számlát pedig külön, postán küldjük el a megjelölt számlázási címre.

 

Belföldi számlaszám: MKB BANK 10300002-10459947-49020024

 

Fontos! A "Közlemény" rovatban minden esetben kérjük feltüntetni megrendelésének azonosítóját! Csomagját az összeg számlánkon történő jóváírását követően szállítjuk ki. A rendelése átfutási ideje a banki átfutási idők miatt, utalás esetén 1-2 munkanappal meghosszabbodhat.

 

FIZETÉS PAYPALLAL

 

Rendelését Paypal fizetési móddal is kegyenlítheti. Ebben az esetben a megrendelés végén a PayPal rendszerébe irányítjuk át a vásárlót. Ott használhatja bankkártyáját, vagy már meglévő PayPal felhasználóját a számla kiegyenlítésére. A bankkártya adatokat minden esetben a PayPal oldalán kell megadnia, így azok semmilyen körülmények között nem jutnak el a kerekedőhöz. Elfogadott bankkártyák: Visa (egyes Electron kártyák is) EC/MC dombornyomott kártyák.

 

Fontos! A "Közlemény" rovatban minden esetben kérjük feltüntetni megrendelésének azonosítóját! Csomagját az összeg számlánkon történő jóváírását követően szállítjuk ki.

 

FIZETÉS BANKKÁRTYÁVAL

 

100% érintésmentesség. Gyors, kényelmes, egyszerű.

Üzletünkben bankkártyával is kiegyenlítheti vásárlásai végösszegét. Visa, Visa Electron, MasterCard, JCB, V PAY, Maestro? Nem probléma! Bankkártyaolvasónk mindet elfogadja. Korszerű, praktikus és vonzó megjelenésű, Ingenico márkájú eszköz, amelyet az eladók és a vevők egyaránt könnyedén kezelhetnek. Ráadásul érintésmentes működésének köszönhetően a fizetés elegáns módon, egyetlen halk sípolással megtörténik, amit a vevők is értékelnek majd.

visa_master_card_maestro

 

 

FIZETÉS ÜZLETÜNKBEN

 

(Személyes csomagátvétel esetén)

Amennyiben az Ön által rendelt csomagtartó üzletünkben átvehető, kollégáink értesítik Önt s ezt követően lehetősége van személyesen készpénzzel vagy bankkártyával kifizetni a csomag elenértékét. Üzletünk elérhetőségeit ide kattitva találja meg.

Csomagtartó és hólánc olvasnivaló

Kapcsolat

Kövessen a facebook-on! Nézze meg videóinkat! Hívjon ingyen!

Cím: 1095 Bp, Soroksári út 42.
Nyitva: hétfőtől péntekig 9-17 óra
Tel:+36 1 239 5442
Fax: +36 1 413 0307
E-mail: info@csomagtartoaruhaz.hu
Skype: autoamega

felugro kep