x 

ingyenes szallitas

csomagtartó áruház

tetőcsomagtartó, kerékpárszállító és hólánc kereső

Mikor hasznos a tetőcsomagtartó?

tetőcsomagtartó

Előfordult már Önnel, hogy egy utazás alkalmával annyi csomagot pakolt be a család, hogy azok nem fértek be az autóba?

Ilyen esetekben jól jön a tetőcsomagtartó és a tetőbox. Ezeknek a csomagtartó fajtáknak a felszerelésével megváltozik autója légellenállása, így érdemes vezetés közben jobban odafigyelni, és néhány szabályt betartani.

Milyen a jó tetőcsomagtartó?

A tetőcsomagtartó vásárlásakor mindenképpen figyeljen arra, hogy valamilyen minőségellenőrző, például a német TÜV, pecsétje rajta legyen az eszközön. Kisebb méretben ugyan, de a bizonyítványnak még egyszer szerepelnie kell a csomagoláson, a gyártó neve mellett. Az olcsóbb csomagtartókról gyakran hiányzik az ilyen pecsét, amely azt jelentheti, hogy ezeket egyáltalán nem vizsgálták be biztonsági szempontból.


A minőségi különbségek az anyagban is megmutatkoznak. A TÜV minőségellenörző pecsétje garancia lehet arra, hogy a tetőcsomagtartó anyaga erős és strapabíró. A jó tetőcsomagtartónak extrém körülmények között is helyt kell állnia.


Hogyan vásárolhatok jó tetőcsomagtartót?

A CAM Slr. Italy csomagtartó gyár - melynek cégünk, az Amega Studio Kft. a kizárólagos magyarországi forgalmazója - minden termékén megtalálható a TÜV minőségellenőrző pecsétje. A CAM Slr. Italy meghatározó résztvevője a csomagtartó rendszerek Európai piacának. Termékei kedvező árfekvése ellenére jó minőségűek. A gyártó filozófiája az egyszerű és jó minőségű termékek gyártása elérhető áron.


Csak megrendelésre tudok tetőcsomagtartót vásárolni?

CAM tetőcsomagtartó kínálatunk mindenkori raktárkészletünket tükrözi. Tőlünk raktárról, azonnal vásárolhat tetőcsomagtartót. A megfelelő CAM tetőcsomagtartó kiválasztása után, biztonságosan rögzíthető az igényeknek megfelelően kiválasztott tetőbox, kerékpártartó, síléctartó, tetőrács, vagy bármi, ami nem fér el az autó csomagtartó-jában.


Miután megérkezett a célállomásra, szerelje le a tetőcsomagtartót! Bármilyen korszerű ugyanis a tetőcsomagtartó, és nem szállítunk rajta, benne semmit, autója fogyasztását akkor is növeli.

Csomagtartó és hólánc olvasnivaló

Kapcsolat

Kövessen a facebook-on! Nézze meg videóinkat! Hívjon ingyen!

Cím: 1095 Bp, Soroksári út 42.
Nyitva: hétfőtől péntekig 9-17 óra
Tel: +36 1 239 5442
Fax: +36 1 413 0307
E-mail: info@csomagtartoaruhaz.hu
Skype: autoamega

felugro kep